27 juli 2011

fotootje

Hierbij, lang verwacht: foto van tuin.Foto is eigenlijk een 'scan rondom', met nieuw cameraatje gemaakt. Ik heb boven- en onderkant gescand en aan elkaar geplakt.

Deze foto is na het verwijderen (omduwen want was verrot) van schommel, en na afknippen van een hele berg takken (zie voorgrond).

Verder mooi, toch?!?!?!?!

POV

ps zie de comments hieronder, voor al uw tuinadvies

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooie tuin hoor Paul, dat gaat de goede kant op. Is het geinspireerd op Le Roy (http://www.classic.archined.nl/news/9909/LeRoy.html of http://www.stichtingtijd.nl/kennedylaantuin.html), dat de natuur zelf wel bepaald hoe het moet, of gewoon het natuurlijke resultaat van jouw levenstijl en filosofie?

Wij (mijn vader en ik) hadden vroeger ook zon tuin, nooit afgekomen natuurlijk, en altijd gedoe met de buren inderdaad. Nieuwe bewoners van het huis hebben natuurlijk alles meteen omgespit.

POV zei

Dank!

Na lezing le Roy vermoed ik dat het een natuurlijk resultaat van mijn levensstijl. De filosofie is ongeveer "laat alles zijn zoals het is" en lichtjes bijsturen indien het duidelijk nodig is.

Mijn 'tuin' 'omvat ook de buurvrouwen'. Die zijn onderdeel van het verschijnsel tuin.

De grote takkenbos aan voorzijde tuin (niet op foto) heeft er nu toe geleid dat buurvrouw vermoedelijk uit boosheid mijn biobak omgegooid heeft.

Ik weet natuurlijk wel, al die takken dat 'hoort niet zo', maar het experiment is te leuk om ermee te kappen (pun intended).

Vermoedelijk wil ik uiteindelijk in de Rijdende Rechter komen.