27 december 2015

Het eigen bedrijf

Jaha!!

Het is nog maar een klein bedrijfje, opgericht om declaraties aan ProRun te kunnen sturen. Een KvK nummer en voilá daar istie dan.

Maar heel langzaam en zeker beginnen er wat activiteiten bij te komen.

Ik heb uiteraard na mijn bedrijf oprichting een bedrijfswebsite opgericht, www.pauloudevrielink.com, met daarop wat info:

    • schema service. Heb net de eerste aanvragen ontvangen
    • trainingsconsultancy
    • teksten voor websites (zoals ProRun)
Maar nu blijk ik opeens ook te doen: Hartslagmeter Evaluaties, en als expert gevraagd worden om in een looptrainerscursus wat te komen vertellen over training. Oopsss... Ook word ik voorzichtig gepolst m.b.t geven van clinics... Oeiiiiiokkkk

Maar allemaal nog veel te weinig om geld mee te verdienen.
Een nieuw takje aan mijn bedrijf zou kunnen zijn: het adviseren hoe geld te kunnen verdienen met online casino spelen. Dit kan, en werkt heel goed, maar is nog (officieel) niet legaal. De wet die dat goed moet keuren, laat op zich wachten omdat het waarschijnlijk minder prio heeft. Daar wachten we dan nog even op.

POV

ps... de training.

Mijn theorie was dat rustige duurlopen geen impact op mijn enkel zouden hebben (dat ik ze dus gewoon kan uitbouwen), en wat blijkt: dit werkt behoorlijk goed! Want:
- vrijdag 14k rustig met nog wat vermoeidheid van de snelle woensdag in mijn enkel
- zaterdag 10k rustig eigenlijk zonder problemen
- zondagochtend 14k in anderhalf uur (heel rustig) zonder problemen (afgezien van wat hoofdpijn)

De enkel blijft vrij dun. Na overleg met een andere expert: naarmate je ouder wordt neemt doorbloeding in extremiteiten (voeten/handen) sterk af. Het hart kan dan nog wel heel sterk zijn maar de bloedvaatjes in je voeten worden minder, gaan dicht staan. 

Het is dan extreem belangrijk om veel in beweging te blijven. Het 'use it or lose it' geldt in sterke mate. Een week in een stoel zitten betekent twee weken weer opbouwen. Eigenlijk liefst elke dag 2x "iets doen" zoals: ochtend heenfietsen naar werken/avond terugfietsen. Ochtend goede wandeling maken / avond trainen

Ofwel: ik ga nu dus gewoon verder opbouwen en pak het voordeel mee dat de opbouw ook betekent :doorbloeding, verder herstel. 

Geen opmerkingen: