24 september 2007

ja het is gelukt!

dat wil zeggen: een gat in de kroon geboord, uitgevijld (au), zenuw doodgemaakt, ontsmettingsmiddel erin, dop erop, en volgende week afmaken.

Vanavond nog even getraind, ik voelde me nog slap vanwege antibiotica, maar: 12x200 in 43-44 ofzo, en 4x500 in 2.00 ongeveer. Dit soort trainingen zal ik de komende tijd zeer veel gaan doen, met het oog op de nog altijd bestaande plannen om in het voorjaar iets moois neer te zetten.

Geïnspireerd door de Run van Winschoten, zal dat moois misschien verschijnen op de 6 uur van Apeldoorn, ergens in Mei. Kan ik 6 uur achter elkaar hardlopen, en hoe moet ik daarvoor trainen? Dit is iets wat ik nog nooit gedaan heb, dus uitdagend, ik zie al een training voor me als 50 minuten inlopen, 6x3000 meter met 2000 dribbelpauze, 50 minuten uitlopen, in totaal uitkomend op 48 kilometer.

Dus.

Ook is het hier 'Rodermarkt'. Dit beinvloedt mijn training omdat ik parcoursen moet omleggen. De route via Roden Stad is geblokkeerd door een kermis en door lallende feestvierders. Maar routes omleggen is lastig, gisteren liep ik via Peize binnendoor terug naar Roden, komt een fietser me tegemoet, hij blijkt me te willen omrijden! Maar hij had zoveel alcohol op dat'ie niet zo goed mikte dus... En hij was ook vrij oud, een jaartje of 60, ik denk dat hij al 40 jaar elk jaar de beest uithangt in Roden. Volgend jaar weer oppassen dus.


pov

Geen opmerkingen: