24 mei 2008

hardlopen is vreemd, soms

Hoi

Gisteren: ik had de neiging om nog een rustdag te nemen, maar 2 rustdagen achter elkaar dat kan natuurlijk niet. Dus toch maar even gelopen, 7 kilometer. Het ging enorm moeizaam, een soort harken op 12-13 km/uur. Hoe moet ik ooit zondag 5000 HARD lopen.

Vandaag: gevoelsmatig stond ik nog verder van het hardlopen af dan gisteren. Ik voelde me geen hardloper. De marathon was heel ver op de achtergrond nog ergens in herinnering aanwezig, de kuit doet zeer, ook is de teen is al twee weken gevoelig. Ik vraag me af of ik me niet gewoon op iets anders moet toeleggen. Een rustperiode van twee maanden. Zou dat niet iets zijn? Met bier in de zon zitten, een boek lezen ofzo.

Natuurlijk toch de schoenen aangetrokken op zoek naar mezelf, de hardloper, die ergens in de bossen van Mensinghe is achtergebleven. Ik vond hem niet, in een duurloop van 11 kilometer.

Maar in de uren daarna waren er opeens de FBK games (of zijn ze alweer van naam veranderd? De HGS games?). Toch wel weer interessant. Zou Lathouwers echt 1.44.45 gelopen hebben, of is het (wat ik denk) een fout in de tijdwaarneming? Als het echt is, is hij ook meteen een kandidaat voor goud in Peking.

tot zover maar even....

1 opmerking:

Rob Geurtsen zei

Dat moeizame is inderdaad verdacht... maar die kuit, dat kun je niet laten zitten en maar kijken wat ervan komt. Adviesje.