15 december 2012

Peize

, dit jaar maar eens niet gelopen. Ik had nog zere benen van gisteren, en van de afgelopen week. Want het 7 daags voortschrijdend gemiddelde piekte op 104 kilometer. Waarvan zo'n 55 km a 13 km/uur, 13 km a 16 km/uur. Kortom, een werkelijk perfecte trainingsperiode.

Perfect op schema naar Blijham, waar 1.22 nog altijd het doel is. Komende week probeer ik op de trainingsflow waar ik nu in zit mee te liften en nog een goed weekje bij aan te plakken. Hopelijk een goede baantraining en eind van de week nog een 20+ km op snelheid.

Maar verder was Peize vandaag een mooie loop. Ik was wat laat en ik dacht dat het koud was. Daarom muts op en handschoenen aan. Ook omdat mijn te lange haar helemaal in de war zat. Maar het was zo warm, het leek wel 10 graden, dat ik gedwongen was muts af te doen. Hetgeen even een pijnlijk momentje opleverde. Of....

Hieronder nog een foto, ik heb een stuk of 50 foto's die binnenkort op de loopgroeproden site komen en op elke foto staan mensen. Om niet iemand voor te trekken of te ontkennen heb ik hier een geanonimiseerde Peize foto geplaatst. Prijsvraag: wie stond hier op.


We waren met volgens mij 16 individuele en nog enkele estafette lopers, een grote bezetting. Ook uit Groningen, LA groep, nog wat deelnemers, die zich, het moet gezegd, aardig stukbeten op dit 'obscure loopje'. Mijn tijden van de afgelopen jaren zijn geen moment in gevaar geweest...

POV

Geen opmerkingen: