06 juli 2013

jeej! Mijn twee cursisten geslaagd BLT3

Ohja over die 10kilometer,

Ik voelde me prima hoor, woensdag nog 1000 in 3.29 en wat 200jes in 44-46 gelopen, donderdag niets, maar vrijdag: 4 lopers in de baan die een 10k lopen, beetje wind, beetje warm, en geen echte keiharde motivatie. Ik liep 2.1 kilometer en stapte toen uit... geen zin om diep te gaan. De 2000 passage was 7.24, snel genoeg dus, maar het voelde voornamelijk mentaal te zwaar om door te lopen. Dus maar gestopt, zelfs nog wat tempo's gelopen zodat ik op 6k in ongeveer 21.40 totaal, in 6 intervallen, uit kwam. Goede training. Misschien volgende week nog ergens een wedstrijdje uitzoeken, maar ik verwacht er niet veel van. Het is te laat in het seizoen om nog top te zijn en de echte drive (zo die er al ooit geweest is) is ook wat weg. Het is vakantietijd...

Vandaag: naar Assen, op de fiets (het was te mooi weer om in de auto te zitten), daar gezien dat mijn 2 cursisten G en A slaagden voor hun looptrainer3 examen. Ook even bijgepraat met de examinatoren waarvan ik er eentje al kende, hij gaf me de tip om een cameraatje te kopen die 120 of meer (vandaag misschien wel 240) beelden per seconde kan maken en bijpassende gratis software, waarmee je tot in detail contacttijden etc kan berekenen.


POV

ps... vandaag ('s ochtends 10k lopen), in de middag wandelschoenen uitgeprobeerd, 6km wandelen met kleine rugzak. Zere schenen.

ps2... ik realiseerde me opeens dat laatste 'gewone lange duurloop' alweer tijden geleden is. Ik denk dus komende zaterdag maar geen halve te gaan lopen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hi pov, zit inmiddels weer in de heuvels, zonder je email adres en nieuwste topschema marathon. Kun je nog even wat mailen naar p.ixxxx@hetnet.nl. Vakantie groeten van PI