20 september 2008

't wordt de 100 van winschoten, 2009

beetje laat deze update, drukdrukdruk...

Maar dan toch: de 100 van winschoten 2009 lijkt me een mooi doel.

Zoals dat met impuls beslissingen gaat, ik ben nu bezig redenen te bedenken waarom ik tot dat besluit gekomen ben, maar vast staat het al. Geen 'prachttijden op halve marathons', maar een ontdekkingstocht wat er gebeurt na 60 kilometer (mijn langste afstand tot nu toe). Dat is alvast één reden.

Een andere reden is: er moet toch íemand van Groningen Atletiek / Loopgroep Roden daar de 100 lopen, al was het alleen maar om gerepresenteerd te zijn daar. Onze vereniging mag daar niet in ontbreken. Dan moet ik die rol maar op me nemen.

Verder: al 20 jaar kom ik in winschoten, elk jaar denk ik iets in de trant van 'dat wil ik ook ooit nog een keer doen', en elk jaar wordt de mensch ook minder sterk dus nu dan maar.

Ik wil overigens niet een heel snelle tijd lopen, het gaat me gewoon om een rustige lange loop, ontspannen. Ook geen helse trainingsschema's, gewoon om de zoveel tijd een lange tocht, dat moet genoeg zijn.

Bon...
tot later

POV

3 opmerkingen:

Rob Geurtsen zei

Oef!

loopgek zei

Leuk!
Dit soort dromen heb ik ook wel. Heb jaren de 24-uur van APeldoorn als estafette gelopen en met bewondering de sololopers bekeken. Maar tegenwoordig stelt Apeldoorn niet veel meer voor. Terwijl in Winschoten de ambiance wel top is!

Gelukkig ben ik een paar jaar jonger dan je Paul, dus mijn ambities hoeven nog niet uit de ijskast.

Paul Oude Vrielink zei

Ha Loopgek!

die reacties krijg ik al meer, het is toch wel een ultiem iets kennelijk...

Ambities gewoon in de koelkast dan blijven ze het langst goed.