11 augustus 2011

de 7 van 7huizen

Dag,

Ik heb me goed voorbereid.

Zondag een 5-4-3-2-1 minuut hard gelopen, maandag de fietstraining, dinsdag nog 3x1000 op de baan rustig in 3.58, woensdag een stuk of 12x 1 minuut T14-16, vandaag nog een 45 minuten hometrainer. Goed op de voeding gelet, veel geslapen, rustig op het werk.

Er kan niets meer misgaan morgen, ik moet nu presteren. Afgelopen met dat eindeloze slappe gedoe, excuses zoeken. Ik zal een klinkende prestatie neerzetten en laten zien dat ik er weer sta.

POV

.
.
.
.
.
.
.
Maar nu even serieus...

Ik heb me niet echt voorbereid, het is allemaal, zoals gewoonlijk bij mij, half per ongeluk, half met goede intentie, "ik doe maar wat", eigenlijk vertrouw ik maar gewoon op het leven of het universum, "wat gebeurt zal gebeuren". Het klinkt allemaal wat slordig en dat is het ook.

De trainingen deze week, eigenlijk allemaal gewoon lekkere traininkjes hoewel ik eigenlijk nog wel een fietstocht in zon had willen doen.

Het wedstrijdje is niet echt belangrijk, ik vind het voornamelijk fijn om er bij te zijn etc... misschien niet helemaal de goede instelling. Het zou kunnen dat 'de benen' toch wel hard willen, je weet maar nooit wat er gebeurt.

2 opmerkingen:

Loopgek zei

4e plek, da's de eerste niet-winnaar. Damn, als je hoofd nou toch ook hard had gewild?
Zevenhuizen, dat ligt hier tegen Amersfoort aan. Hoewel, dat zijn vast 7 andere huizen.

Ps ik loop zowaar weer eens met de 4mijl. En jij?

POV zei

ja... toch wel een prijsje gekregen omdat ze nr 1 en 2 ex aequo op 1 gezet hebben.

De 4 mijl, ik zou hem kunnen tegen jou kunnen lopen, als ik aan een startnummer kom. Misschien gaat dan eindelijk mijn hoofd wel weer 'om'.

POV