25 maart 2009

Verdwaald in Delft

Tja...

Maandag nog 10x500 op loopband. Of eigenlijk, 10x1000 waarvan de eerste 500 telkens in 13.5 km/u, de tweede 500 in 16.5 km/u. Een goede aerobe training.

Dinsdag 8.5 km in 40 minuten

Vandaag wilde ik een kort loopje doen omdat zondag/maandag toch hard, en ik was moe enzo. Helaas kon ik niet bij 'mijn' loopgroep Roden zijn wegens werk in Rijswijk. Gelukkig is dat volgende week achter de rug. Dan weer lekker in Groningen en Roden! Hoewel het hotel hier ook wel relaxed is.

Maar dus verdwaald. Ik liep naar Delft, zo'n 3.5 kilometer, daar wilde ik naar de atletiekbaan, die ik me nog van 22 jaar geleden herinneren, en dan weer terug. Maar atletiekbaan heb ik niet gevonden, sterker nog, ik was op een bepaald moment totaal gedesoriënteerd. Er stond geen wind, en het was al te donker om het westen te kunnen bepalen. En alle gebouwen in Delft lijken op elkaar. Dus op een bepaald moment wist ik totaal niet meer welke kant ik op liep, en en er waren geen stadsplattegronden te vinden. En ik was nog niet moe genoeg om gewoon aan iemand de weg te vragen. Afijn... na 1.21.35 en 17 kilometer verder was ik weer terug, totaal niet moe en nog best redelijk soepel

POV

Geen opmerkingen: