27 februari 2013

Update

Om onduidelijke reden gaat het opeens beter met 'mijn blessure'.

Nadat ik maandag al een goed gevoel had, bleek ik dinsdag zonder veel problemen 21 kilometer te kunnen lopen. Meeste kilometers rond 4.45-4.55, maar op het eind ook nog wat kilometers rond de 4.20-25, bijna marathontempo dus. En, belangrijk, die voelden 'langzaam'. Komt natuurlijk doordat ik relatief uitgerust ben.

En ook vandaag, ik begon om kwart over 7, met de bedoeling om 20 kilometer op de teller te krijgen. En zelfs dat lukte.... eerst 6 kilometer T12, daarna warming up loopgroep, zelfs paar krachtoefeningen, en wat lichte tempo's, hier zat in totaal een kilometer of 4, a 4.05-4.20, bij. In de verte wat lichte steken in bovenbenen, maar in tegenstelling tot vorige week voelde het nu niet 'fout'.

Fitheid: na afloop van training heb ik niet echt het gevoel iets gedaan te hebben.

Vooruitblik: ik ben voorbereid op alles. Terugslag, topvorm, laat maar komen. Maar ik mik wel op een 100+ weekje.

POV


ps... verslagje hierboven klinkt wat zakelijk, maar komt omdat ik allemaal andere dingen aan mijn hoofd heb, die niet in dit blog format passen, duizenden gedachten circuleren in het rond...

ps2... donderdag toch weer gevoelig, 6 km rustig


ps3... ik kan nauwelijks geloven dat ons land zo slecht geleid wordt. We klungelen ons met ons allen de afgrond in. We hebben experts nodig die na goed nadenken en consultatie van andere experts, de beste beslissingen nemen. Het kan niet op de politieke manier, zoals nu. Dit gaat gewoon totaal fout. Zucht. Is er een partij die dit op de agenda heeft?!?!?!

Geen opmerkingen: