21 september 2009

geen 6 uur

De beslissing is genomen: geen 6 uur lopen in Amersfoort.

Eigenlijk is er geen sprake van het nemen van een beslissing (ik neem het liefst nooit een beslissing, maar wacht altijd tot de dingen zo helder zijn dat er geen 'beslissing' nodig is, tot de feiten zo helder zijn dat er geen sprake meer is van een beslissing maar van gewoon een logische actie net zoals alle honderden andere acties die je op een dag doet).

Tijdens 'winschoten 50' voelde ik al dat het mogelijk geen 6 uur zou worden, en na de lange loop van gisteren waren de feiten helder. Net zoals met elke 'beslissing' kan je achteraf tientallen redenen bedenken. Dat zal ik nu niet doen. Geen energie verspillen. Al zou iemand me misschien nog kunnen overhalen...

De trainingen:
Zaterdag 21.1 km duurloop in 1.38.50
Zondag 39.5 km duurloop met daarin 3x1000 en 2x2000 meter ongeveer T13 en T14.5. Aan het eind was ik erg leeg, maar kon nog wel doorlopen.

Een dag later, geen spierpijn, het voelt eigenlijk wel goed allemaal (wel wat moe), en hele lage hartslag van 36 (het parasympatische zenuwstelsel heeft de overhand wat betekent dat herstel in volle gang is en dat ik niet moet proberen iets heel hards oid te doen. Niet dat ik daar zin in heb overigens...)

Maandag: rust.


POV

2 opmerkingen:

Loopgek zei

Op www.ultraloop.nl is te lezen dat de 6-uursloop is afgelast. Vanwege het niet aan de start verschijnen van (oa) POV, geloof ik ...

:-)

Paul Oude Vrielink zei

ah... ik had een vooruitziende blik.

Gefeliciteerd trouwens met het uitlopen in Berlijn, het was volgens mij lekker warm daar