18 augustus 2007

Achteraf een zware trainingsweek

De training: 9.3 kilometer naar Norg, in 41.50. Daarna dezelfde 9.3 kilometer terug in 36.10. De training ging goed, hoewel de hartslag een stuk hoger dan normaal was.

Op de terugweg had ik verwacht nog iets vlotter te kunnen lopen, maar de macht ontbrak een beetje in de benen. Er was een soort leegheid. Ergens heb ik het gevoel dat zwaardere krachttraining zou kunnen helpen, maar lui als ik ben heb ik deze krachttraining in het krachthonk, legpress en dergelijke, nog niet opgepakt.

Ik heb, in de afgelopen 7 dagen, zo'n 19 kilometer rond de 16 km/u, en zo'n 21 km rond de 15 km/u gelopen. Benen voelen erg goed vandaag. Vanaf morgen t/m donderdag nog een fase van vlotte trainingen, dan vier dagen relatieve rust en op 28 september de Bommenberend loop. Deze loop als een soort trainingsloop, ik ga uit van 1.22-1.23. Anderhalve week later de Run van Winschoten, een 10 kilometer. Hier wil ik voluit gaan en een 36'er scoren. Dan nog een weekje rustig trainen en in topvorm aan de start verschijnen van de halve van Groningen!

da's het plan.

Groet
Paul

2 opmerkingen:

loopgek zei

Komt vast goed,, erkomt een dag dat trainingen zich uitbetalen in vorm. Hoewel, is S-B-S relatieve rust???
En Berend is augustus al!

Paul Oude Vrielink zei

... en vandaag was er opeens de snelheid, zie mijn volgende nog te posten berichtje!

SBS zaterdag zal niet gaan helaas, druk, kinders bij mij.

Ik las je log, mooie trainingen en mooie kilometertotalen, ben heel benieuwd hoe het uit zal pakken in B.

POV