20 mei 2010

rust; armstrong; landis

Ach wat is het toch weer leuk allemaal,

Landis die bekent na jaren en jaren 'gevochten te hebben voor zijn onschuld'. Wat is dit voor een lachwekkend gedoe?!?!

Armstrong die beschuldigd wordt. Misschien terecht, wie zal het zeggen.

Natuurlijk heeft hij gebruikt.
In zo'n wielerwereld waarin velen gebruiken kan je niet zomaar zeven keer de tour winnen. Ieder mens heeft een zwakke dag, dat is normaal. Als je geen zwakke dagen (of zwakke tours) hebt dan heb je hulp van buitenaf. Lijkt me simpel. Natuurlijk wel knap hoe hij zijn wil oplegt aan de wielerwereld. Maar op zichzelf is er niemand gediend met het 7 keer winnen van de tour. Hij lijkt op die manier de zwakkeren of de zwakte te negeren door zich zo sterk op te stellen. Wat hebben we aan zo'n onaantastbare man.
Hij wil ook de politiek in. In de wereldgeschiedenis hebben we slechte ervaringen gekend met dergelijke mensen. Maar als Armstrong na zijn laatste tourzege op een persconferentie opeens zal 'bekennen' a la Schwarzenegger "It woas oall a chemical woarfare" en "it was part of the job", dan is hij weer okee en mag hij de politiek in.
Gouverneur van Californie, dat lijkt me wel wat voor hem.


Natuurlijk heeft hij niet gebruikt.
Als je zo ziek bent geweest ga je geen rotzooi in je lichaam stoppen. Hij is dicht bij de dood geweest en men zegt dat er dan onvermoede krachten beschikbaar komen in het lichaam. Verder is hij nooit betrapt.


POV

ps gisteren wat lopen; vandaag rust ivm slaaptekort en geen zin

Geen opmerkingen: