16 mei 2010

Wedstrijdvoorbereiding

vanavond 16x200 in gemiddeld 42.5 gedaan, pauze 1'. Ging moeizaam, voelde me wat leeg. Daarom maar extra veel spaghetti en bier gegeten na afloop.

morgen een 8 km wedstrijdje vlak bij mn werk, kan er zo naar toe lopen, Il Lago Run.

Eigenlijk een voorbereidingswedstrijd voor Marum komende zaterdag. Daar wil ik in elk geval goed uitgerust aan de start verschijnen en mijn 45+Pr verbreken. Zal nog moeilijk genoeg worden.
Eigenlijk wil ik wel eens weer een overmacht in mijn benen voelen, een gevoel waarbij je voluit gaat en weet dat een seconde sneller niet mogelijkis. Of dat gevoel komt nooit meer terug, door leeftijd ofzo, of misschien heeft het te maken met mentale instelling, moet ik meer gebrand worden op het lopen van goede wedstrijden. Want opzich 'hoeft het niet echt' van mij. Meestal, na zo'n 3 kilometer als het moeilijk wordt, vroeger ging ik dan gewoon door met drie dagen spierpijn tot gevolg, nu doe ik een tandje lager en heb nergens last van. Maar krijg ook geen snelle tijd.

Misschien dat ik, door me meer onder wedstrijdlopers te mengen, wordt 'aangestoken met het virus' en weer Echt Goed ga lopen. Gevoelsmatig zou ik nog een lage 36er moeten kunnen lopen...


POV

Geen opmerkingen: