28 november 2010

Elfstedentocht op 30 december dit jaar!!!

Gewoon even lekker de eerste zijn die de aankondiging doet.


De garmin doet't

De 3x6 minuten, hiervan werden er twee geregistreerd, de derde was ik vergeten een of ander knopje in te drukken en ja, dan hang je.

Het importeren in deze blog weet ik nog niet, even m'n broer vragen (die overigens ook Rotterdam gaat lopen, eens kijken of ik hem er een uur uit kan lopen).

Ik heb met mn oerdegelijke gewone horloge, 3x 1000 geklokt in 3.36 / 3.34 / 3.33, hartslag bleek geregistreerd op 156, te verwachten voor deze training.

Ik merk wel dat nu de vorm wat af begint te nemen: ik zie mezelf nu niet meer een halve marathon in 1.22 lopen, die macht is weg. En elke poging om het weer op te bouwen strandt in 'geen zin'. Als er al een poging was, want de stemming is nu meer 'we pakken nog een biertje' dan 'hoe moet deze trainingsweek eruit zien'. Het is wat het is, als ik mijn eigen stemming zou moeten veranderen dan zou dat een beetje vreemd zijn. Maar het kan natuurlijk wel weer omslaan... Verder is er ijs, EN ik zag dat de ijsbaan alweer dicht ligt. Wie gaat er donderdagavond mee schaatsen?


Verder ga ik wel bezig met schema's, binnenkort verschijnt er weer een masterplan, iets gewijzigd / geperfectioneerd:
- langzame duurlopen soms nog langzamer
- lange vlotte intervallen inplaats van sommige HADD duurlopen
- iets kortere opbouw: t/m eind december geen lange > 25km duurlopen, wel snelheid


POV

Geen opmerkingen: