06 november 2010

NY

Een turbulente week in vele opzichten. Daarom beetje laat met bloggen.

Dinsdag op de baan beetje gekeken, na de harde maandagtraining. Totaal een kilometer of 12 met oefeningen en wat korte vlotte meeloop stukjes.
Woensdag, relax training, totaal een kilometer of 12, met oefeningen en wat korte vlotte meeloop stukjes (een bijna exacte kopie van de dinsdagtraining dus inderdaad).

Donderdag ook weer training gegeven (derde dag op rij) en meegelopen met 5x3 minuten vlot, dit ging rond 15 km/u, maar ook sneller, hier en daar. De derde ging boven de 17 km/u met een HF 156.

Vandaag: 20.5 km in langzaam tempo. Dit werd 11.5 km/u, met een hartslag van 110 a 120. Zo rustig dat ik er helemaal niet moe van werd.

Er tekent zich nu een kloof af tussen lichamelijke gesteldheid en mentale wil om hard te lopen. Het lichaam kan alles, de geest heeft geen zin. Of.... Okee ik zal niet zeuren. Gewoon lopen daar in Leens!


POV

ps... een iets meer pakkende titel dan maar.
NY: Gebrselassie gaat hier dan eindelijk lopen, en natuurlijk glorieus winnen (tenzij hij opeens astma krijgt of koude benen door de regen).
Ook een van de Chileense mijnwerkers gaat daar lopen. Hij had goed getraind, een soort dieptestage op een kilometer onder de grond.

Geen opmerkingen: