27 november 2010

ik ben heel tevreden over mezelf

(omdat ik geen zin had om te schrijven 'lekker getraind, te hard gewerkt')

(maar de titel is natuurlijk vreemd, want wie is die 'ik' die tevreden is over 'zichzelf', net of het een entiteit is de afgescheiden is van de wereld en een oordeel velt over diezelfde entiteit, een soort beoordeling in het luchtledige. Omdat ik de wereld ben met alles erin is het misschien beter te zeggen 'het universum draaide voortreffelijk').


Dinsdag 5x600 2.17 / 5x600 2.09, alles met 1.30 pauze, ging goed.
Woensdag rustig aan 12 km. En werken van 8.30 tot 19.00 en van 22.00 tot 24.00.
Donderdag: deze dag ging erg goed, je hebt van die dagen, alleen jammer dat de hele dag bestond uit werken, meetings, werken, concalls, briljante ideeen, etc etc. Mijn looptraining moest ik skippen.
Vrijdag: ook weer veel werken maar ik wist toch op tijd weg te komen, nog 7 km gelopen. Met mijn nieuwe Garmin. Maar: hartslag was relatief hoog, ik was erg hyper, gevolg van al het werken. Volgende keer meer rust pakken.

Zaterdag: Norg staat op het programma, maar nu, 09.48, weet ik nog niet wat ik ga doen. Mijn gevoel zegt: sla deze maar over, even verder herstellen. Het universum zegt 'relax!'. En morgen staat een mooie '3x6 minuten HARD' op het programma van de loopgroep, want het 'peize-trainingsprogramma' is nu in de fase van de harde trainingen aangeland.

POV

ps. Atlete I.D (55 inmiddels) liep een 1.01.25 in de 7H!

Geen opmerkingen: