08 januari 2009

"Elfstedentocht op 18 januari"

Onzin natuurlijk, maar: ik krijg opeens meer dan 50 hits per dag sinds de schaatsepidemie is losgebarsten. En ik zie dat bijvoorbeeld het keyword 'Leekstermeer' mij al 10 hits oplevert. Daarom, om de statistieken nog iets verder mijn kant op te duwen, nog wat tekst over de elfstedentocht:


"Elfstedentocht op 18 januari"

De buienradar site geeft sinds vandaag aan dat het ijs eigenlijk alleen maar dikker wordt. De blauwe ijslijn verdwijnt zelfs van het kaartje wat betekent dat het ijs dikker dan 20 centimeter wordt. Verder buigt de bandbreedte van de verwachting volgende week gevaarlijk naar beneden. Mijn voorspelling: begin volgende week een nieuwe vorstaanval, waarna volgende week donderdag de ijsmeesters overstag gaan, geholpen nog door een stuk of tien tv programma's die aandringen op een nieuwe Tocht.Het Hoofd der Elfsteden zal weer de woorden "It Giet Oan" in de mond nemen. En dus zondag wordtie gereden.

Dan nog wat woorden om het aantal hits verder op te voeren: Friesland kampioenschap klapschaats weersverwachting Piet Paulusma Pamela Anderson WA van Buren Van Benthem Spruitjesteler

Zo, nu verwacht ik minstens 150 hits morgen.

POV

4 opmerkingen:

loopgek zei

Hee Paul, je bent nu een beetje fout bezig hoor ... Straks ga je nog uitgebreid spammails rondsturen om mensen naar je site te lokken ;-)

Paul Oude Vrielink zei

Bedankt voor je goede idee! Zal het even onderzoeken.

Intussen al 52 hits, dat wordt 100 vandaag.

loopgek zei

Maar om wat meer ontopic te zijn: op 3 jan meld je het plan van wat langere fietstochten dit jaar. Wat dacht je van de elfstedentocht :-))

Dat is op 1 juni 240km fietsen, tenzij er dan ijs ligt natuurlijk ...

Paul Oude Vrielink zei

hmmm... klinkt al meteen goed! Even nog over denken. Wil jij die rijden?