11 maart 2012

38.5 km

Een erg mooie trainingsdag.

's ochtends 13 km incl 12x1' T15/1wandel. na een uurtje rust verder, 25.5 km T12 incl 12x1' T15/1 doorloop. Totaal 38.5 km, een mooie marathontraining. Lekker met de totaal 24x1 minuut in rond halvemarathontempo. Ook op het laatst voelt alles nog prima, wel beetje leeg maar dat was natuurlijk ook precies de bedoeling.

POV

ps.. ik hoorde ergens de volgende waarheid: de regen bestaat, maar er is geen 'regenmaker'. Het denken bestaat, maar er is geen denker (de zin "ik denk" is cryptisch, de "ik" daarin is een soort aanname dat er een denker/regenmaker bestaat).
Zo ook: er is hardlopen maar er is geen hardloper. Als je volop in training bent 'is er veel hardlopen aanwezig' maar er is nog altijd geen hardloper. Als de training stopt (blessure etc) dan verdwijnt er niets, er verdwijnt geen hardloper (wat natuurlijk wel verdwijnt zijn de illusies, "ik had zo goed kunnen zijn"...). Als je de auto goed inparkeert ben je geen 'goed-auto-inparkeerder'. Je parkeert gewoon gedachteloos in. Wel kunnen anderen zeggen 'hee daar is die goeie inparkeerder weer'.
Het zijn gewoon maar woorden om 'iets herkenbaars', situaties, aan te duiden. Hmm... lekker trouwens, die australische wijn, je schijnt creatief te worden van wat alcohol....

Geen opmerkingen: