06 maart 2012

baantraining

Eindelijk een nieuwe pant gekocht. En wat blijkt. Ik heb damesbenen.

Want: 7 pants gepast bij runnersworld groningen, allemaal te krap, net zoals de drie pants die ik een week eerder bij intersport gepast had. "ja pants horen krap te zitten", volgens de verkoper, maar daar trapte ik niet in. "geef mij een wijdere pant". Toen tot mijn verbazing: "hier heb ik er nog een" en fluisterend "het is wel een damesmodel". Ik "okee laat maar doorkomen". En paste perfect. Niet dat irritante geknel om de knieen, niet veel te strak elastiek. Nee. Perfect.

Toen baantraining,
Drie keer 1600, en alle mannen waren aanwezig, PI, J (groep J), en nog de snellere M.

Ik had me voorgenomen om gewoon op 16 km/uur te lopen, maar J meende een of andere opmerking te moeten maken. Met mij meelopend tijdens de laatste steigerung "hee POV deze moest toch sneller?".

Verder niets aan de hand, de opmerking verdween rechtstreeks in mijn benen, en bij start van eerste 1600je kwam deze eruit toen ik opende in 40... M na 1 rondje over mij heen, ik aanpikken en nooit meer loslaten, de rest incl PI, J, en vele anderen verdwenen langzaam in de verte (aan de achterkant). Een mooie 5.42

De tweede behoudend in 5.54 en de derde toch nog snel in 5.44.

Lekker!
En kennelijk werkt heel rustig trainen uitstekend.

Wat nu. Lopen in de CPC waar mij een tijd van ergens in de 1.22-1.23 zal wachten (want benen zijn wat beter dan dit najaar), of doortrainen, duurlopen, marathontraining. Lastig beslissen.

Zoals bij alle onoverzichtelijke problemen is de beste strategie om te wachten en meer informatie te krijgen. Uiterlijk donderdagavond moet ik het weten omdat daar de training door het besluit beinvloed wordt.

POV

"en tevreden sloot hij zijn computer af, op zoek naar een sixpack duvel"

ps1: woensdag 18 km gelopen, oei wat soepel! Iets last enkel, zodat cpcloop plannetje in de kiem gesmoord wordt.

Geen opmerkingen: