23 februari 2010

Foutje bedankt!

Kramer, heerlijk dit soort fouten, heel wat leuker dan dat hij weer eens wint. Het wordt meteen een detective, wie riep wat, wat zijn de consequenties? (die zijn dat Essent hun kortingen in hun zak kunnen houden), "wij vinden dit verschrikkelijk", "topsport heeft wrede kanten". Volgens mij is dit niet alleen maar een ongelukkige samenloop van omstandigheden, er moet meer aan de hand zijn! Laten we dit onderzoeken.


De fout legt duidelijk de onbelangrijkheid van topsport bloot. Er verandert helemaal niets in de wereld door zo'n fout. Het universum blijft gewoon doordraaien, god doorspekt de wereld met fouten, dit is omdat de dingen niet *te* perfect moeten gaan. Als iets griezelig perfect is dan *pats* springt er ergens een vonkje over om de dingen weer in perspectief te krijgen. Zodoende blijft alles in evenwicht en blijft de natuurlijke orde der dingen in stand. God heeft het voortreffelijk voor elkaar.

Een perfecte fout dus eigenlijk, erg mooi gelukt! Ook toont het aan dat Kemkers en Kramer het heel scherp hebben gespeeld en dat e.e.a. ab-so-luut niet beter kon.

Ik ga met een gerust hart slapen, wetende dat er toch nog gerechtigheid is in de wereld (dit is niet cynisch bedoeld, ik meen dit serieus!). Dit ondanks verwoede pogingen van de media om mijn stemming een bepaalde kant op te sturen ("dit is een zwarte dag voor de Nederlandse sport" heb ik al mogen optekenen, hahhaaahhhahahahaaaahhh!).


POV

ps. Essent is de sponsor, het zou echt he-le-maal-per-FECT geweest zijn als Centraal Beheer (foutje bedankt) sponsor was geweest. En nog perfecter als de gebeurtenis na 3 minuten al in een reclameblokje zou zijn verwerkt.

Geen opmerkingen: