14 juni 2009

Mooie getallen

Vrijdag uurtje fietsen T27

Zaterdag: de Samenloop, zie rechts de opbrengst, er schijnt nog e.e.a. bij te komen.
's ochtends liep ik zo'n 74 minuten.
's avonds (eigenlijk 's nachts) liep ik nog eens 80 minuten, zodat ik in totaal op bijna 30 km uit kwam. Toch weer iets strakke liezen van zo'n end, en ook lijkt het dat een langzaam tempo meer problemen oplevert dan een sneller tempo (dokter, alleen als ik HARD ga dan voel ik niets. Ok ga dan maar hard).

Zondag: in het kader van Hadd training, 30 kilometer fietsen in 1.00.25, met hartslag gemiddeld 127. Dit is een mooi getal want lang geleden dat bij deze hartslag zo'n hoge fietssnelheid behaald (hoewel het keihard oppompen van mijn achterband er ook wel eens iets mee te maken zou kunnen hebben).

Voor morgen is een voordehandliggende training, 2x20 kilometer met hartslag 135 of 140 fietsen, een mooie aerobe training zonder loopbelasting. En dan dinsdag 4x1000 in 3.45, waarbij het de bedoeling is dat dit dan erg gemakkelijk en losjes gaat. Verder zou het kunnen dat ik nog 2x200 op spikes ga doen omdat er dan toch iemand nodig is voor de 400 meter competitie. Ik schijn er niet echt onderuit te kunnen...

Geen opmerkingen: