24 oktober 2009

ik ben geinspireerd geraakt

Ik was het al, maar na Amsterdam heb ik opeens een ander loopgevoel gekregen,
dat "we gaan het onmogelijke doen" gevoel van vroeger is weer terug. Ik denk opeens 'Berlijn 2010 in 2.43, dat kan vast wel', meteen daarna schrik ik daarvan want dat betekent erg hard en veel trainen.

Maar daarna stel ik mezelf gerust: als het gebeurt gebeurt het, trainingen bouwen ook altijd op vorige trainingen en het kan zijn dat de vorm doorgroeit (je verandert na een trainingsperiode als loper, dus je hoeft het NU ook nog niet mentaal aan te kunnen). En ook denk ik 'het is toch onhaalbaar dus ik kan gewoon ontspannen zijn, alles wat al in de buurt komt zou al okee zijn'.

En, realistich rekenend, op basis van de halve marathon 1.22, moet (ik heb op de marathon een klein verval van 2x halvemarathon + 7 minuten) een 2.51 mogelijk zijn. En met meer training (nu gemiddeld 78 km in 10 weken) is daar vast wel iets af te halen. Aan de andere kant ben ik dan ook een jaar ouder en statistisch scheelt dat een kleine minuut.

Ik hoef daar niet meteen heel agressief naar toe te trainen, eerst maar eens de gewone HADD aanpak van de laatste paar maanden weer oppakken, met de 2-3x/week loopband tempo's etc...

<...onduidelijke tekst verwijderd...>

Duidelijker: Rotterdam 2010 om e.e.a. uit te proberen; 6 uur loop Steenbergen; Berlijn.


Totzover.. nu even wat bier

Geen opmerkingen: