05 april 2008

sportvoeding

In Roden is er zo'n actie, je kent het wel, mooie plakkertjes op trossen bananen, foldertje er bij, en de kinderen kunnen dan 12 verschillende plakkertjes sparen....
...
Afijn om een lang verhaal kort te maken, ik heb hier nu 3 grote trossen bananen liggen, 16 stuks, die krijg ik wel op. Zit veel magnesium in, goed tegen kuitkramp.


Dan de training:

Het lopen begon slecht (stijve kuit) maar ging gaandeweg beter. Maar intensiteit, dat durfde ik niet aan, ik tufte met 12 km/uur door het bos. Wel lekker gelopen, heel relaxed, gemakkelijk. Later op de dag nog een uur op de hometrainer, hartslag tegen de 145, wat voor mijn doen hoog is. Hier werd alles heel soepel van.

Ik twijfel lichtjes over wel of niet deelname, mijn insteek was om hard te gaan en de training gaat nu nog niet goed genoeg. Maar ik heb al meer wonderbaarlijke omkeringen meegemaakt (nee ik geef de moed niet op!!!).

POV

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Niet van start gaan is toch geen echte optie?? Pas onderweg ontdek je hoe het loopt. In Berlijn had ik zelfs onderweg nog grote twijfels: moest pissen, voelde mijn bovenbenen en bal van de voet. Pas tussen de 20 en 25km kwam ik in een flow zoals je het hebben wil ...
Hoe dan ook, sterkte deze laatste week met daarin meer lichamelijke rust en (daardoor?) meer geestelijke onrust ;-)

paul oude vrielink zei

Op dit moment weet ik zeker dat ik start!
Maar zaterdag was dat onduidelijk, een soort gevoel dat je kramp gaat krijgen als je iets harder dan 12 per uur loopt. Daar wil je niet drie uur mee lopen, hoe leuk zo'n marathon ook is.

Maar door de hometrainer/loop combi plus rustige rekoefeningen gaat alles nu goed.

Het blijft een gepruts maar ik pruts nu de goede kant uit.