05 februari 2009

zoladz

Dinsdag een Zoladz testje begeleid in Groningen.
5 lopers die op verschillende hartslagen een aantal afstanden lopen, waarna de trainer keiharde conclusies trekt uit de verkregen gegevens. Mooi werk.

Zelf zo'n 8x400 in 90 gelopen, tijdens deze test. En toch raar dat menselijk lichaam. In deze training voelde ik me weer top, heel anders dan zondag.

Woensdag 15x1 minuut met snelheden tussen de 15 en 18 km/uur, ging ook goed, geen last. Jaja de blessure dreigt echt over te gaan!

Vandaag rust, morgen een duurloopje denk ik, en zaterdag zal ik zelf een alternatieve zoladztest doen: op de loopband in de sportschool. Met snelheden van 11 t/m 18 km/uur telkens een kilometer afleggen, en de bijbehorende hartslag registreren. De snelheden waar de hartslag relatief te hoog is, dat zijn de 'slecht getrainde' snelheden. Ik zal de resultaten in een mooie grafiek hier op de blog publiceren.

POV

ps...
zit nu pauw & witteman te bekijken, ein-de-lijkt blijkt Andries Knevel dan echt nagedacht te hebben: het is volgens hem niet mogelijk dat God in 6x24 uur al die olifanten, giraffen etc etc geschapen heeft. Om nog maar te zwijgen van de goddeloze Dinosauriërs.
Ok om dan nog even door te gaan: het kan natuurlijk niet in 6x24 uur gebeurd zijn -> het is dus symbolisch bedoeld.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Paul, mooie blog. Erg inspirerend. Heb je het programma om de Zoladz-test uitkomst te kunnen bekijken? Heb de tijden uit mn horloge:). groet, Jos

paul oude vrielink zei

Ja ik heb het programma,
heb jouw grafiek naar trainer F. gestuurd, kan het ook naar jou sturen als ik een email adres heb. Er komen mooie conclusies uit kan ik alvast verklappen!