11 maart 2013

Moeilijk

Aaargghhh!
Wat een ellende, ik voel me moe, slecht, pijntjes overal. Belachelijke onderneming die marathon. En ook nog druk, allerlei dingen en activiteiten, teveel, teveel concentratie nodig. Teveel bordjes in de lucht houden. Te weinig aandacht voor mezelf. Auto weer stuk a tig 100 euro, Stress... dit kan zo niet doorgaan...ik sta met de rug tegen de muur!!!

of....

nee....

dit is opeens zeer herkenbaar momentje. Ken ik van andere situaties, ook van andere marathonvoorbereidingen. Kalm blijven. De knoop kan niet ontward worden door keihard aan alle losse eindjes te trekken. Gewoon draadje voor draadje losmaken. Rustig aan.... we pakken een biertje... we beginnen bovenaan het lange actiepuntenlijstje en maken ons nergens druk om... wat komt dat komt...

POV

ps1. tussenstand Joep: 91 euro!

ps2. Gisteren toch 14 km lopen en 20 minuten fietsen. Gevoel van 'prikkelende knieen', geen pijn, maar wel vervelend. Vroegen had ik dat in perioden ook wel eens, tijdens de marathontraining, toen ging dat gewoon na een paar dagen weg ook al trainde ik door. Wat is wijsheid. Als ik niet voor de marathon trainde zou ik gewoon een paar dagen rusten. Maar nu wil ik de omvang hooghouden, want dat is het enige dat nog 'overeind staat' in mijn voorbereiding. Als die pilaar wegvalt dan heb ik te weinig, geen intensiteit, te weinig lang, te weinig omvang. Waarschijnlijk ga ik gewoon op de tast verder.


Geen opmerkingen: